Două proiectile de artilerie găsite în Alba, aproape de locul unde se desfăşura un festival

Două proiectile de artilerie au fost găsite, duminică, în localitatea Vinerea, din judeţul Alba, în apropiere de locul unde se desfăşura un festival de muzică populară. Zona a fost asigurată de jandarmi până la intervenţia echipei pirotehnice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

136 afișări
Imaginea articolului Două proiectile de artilerie găsite în Alba, aproape de locul unde se desfăşura un festival

Două proiectile de artilerie găsite în Alba, aproape de locul unde se desfăşura un festival

Jandarmii au asigurat, duminică, o zonă din localitatea Vinerea, judeţul Alba, unde un participant la Festivalul de Dansuri şi Tradiţii Populare, organizat într-o zonă cu pădure numită „Poiana cu Goruni”, a găsit două proiectile de artilerie.

„O persoană care participa la Festivalul Naţional de dansuri şi tradiţii populare de la Poiana cu Goruni - Vinerea a găsit, în pădurea din apropiere, două proiectile. Acesta a sunat la 112 iar un echipaj de jandarmi s-a deplasat imediat asigurând zona pentru a nu pătrunde alte persoane până la intervenţia ISU”, a declarat Adela Toma, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba.

Pentru ridicarea proiectilelor şi transportul lor în siguranţă la depozitul de muniţie pentru distrugerea ulterioară, intervine o echipă pirotehnică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici