Două skijet-uri s-au ciocnit în staţiunea Mamaia, o tânără a fost rănită

O tânără de 28 de ani a ajuns luni la spital, după ce, în timp ce se plimba cu un skijet pe Marea Neagră, s-a ciocnit cu skijet-ul unui prieten. Incidentul s-a petrecut în staţiunea Mamaia.

194 afișări
Imaginea articolului Două skijet-uri s-au ciocnit în staţiunea Mamaia, o tânără a fost rănită

Două skijet-uri s-au ciocnit în staţiunea Mamaia, o tânără a fost rănită

Reprezentanţii salvamarilor din Mamaia au declarat că femeia de 28 de ani şi un alt tânăr au închiriat aparatele de pe plajă şi au plecat să se plimbe pe mare, iar la un moment dat s-au ciocnit unul cu altul. Cei doi nu au suferit răni grave şi s-au putut întoarce la mal în siguranţă.

Potrivit cadrelor medicale de la Ambulanţă, tânăra a suferit un traumatism la picior, fiind dusă la spital.

Un incident similar s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, tot în Mamaia, când un salvamar a fost lovit de un skijet scăpat de sub control.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici