Douăzeci de percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de furt de produse petroliere

Un număr de 20 de percheziţii au loc, luni, în judeţele Argeş şi Dâmboviţa, fiind vizate 30 de persoane suspectate de furt de produse petroliere din conducte magistrale, prejudiciul ajungând la aproximativ 82.000 de lei.

302 afișări
Imaginea articolului Douăzeci de percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de furt de produse petroliere

Douăzeci de percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de furt de produse petroliere

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, percheziţiile au loc în municipiul Piteşti şi în localităţile Topoloveni, Poiana Lacului, Cocu, Leordeni şi Sălcioară.

"La acţiune, participă 90 de poliţişti de la Poliţia Judeţeană Argeş şi 52 de jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş cu 25 de autovehicule. Prejudiciul estimat, până în acest moment, se ridică la aproximativ 82.000 de lei, urmând ca cercetările să fie extinse pentru stabilirea întregului prejudiciu şi a documentării întregii activităţi infracţionale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici