Video Drama unei mame. A fost infectată de medici şi nu poate să îşi vadă copilul

  • Amalia Hortopan este infectată cu COVID-19 şi nu poate să îşi alăpteze copilul
  • Amalia a luat virusul de la personalul medical din maternitatea în care a născuT
  • 11 femei au fost infectate în spital şi acum cer ca cei vinovaţi să plătească
302 afișări

Sunt clipe dureroase pentru femeile care au născut în această perioadă şi au fost infectate cu COVID-19. Deşi au aşteptat cu nerăbdare să aducă pe lume o nouă viaţă, acum nu îşi pot vedea bebeluşii. Copiii nu au virusul, iar în aceste condiţii, mamele nu au voie să se apropie de ei, pentru a nu le transmite boala.

Amalia Hortopan este una dintre femeile care au luat coronavirusul de la personalul medical din Maternitatea Odobescu din Timişoara. Imediat după ce a fost confirmată, a fost mutată la Maternitatea Bega, singura desemnată să preia astfel de cazuri. Şi copilul ei a ajuns aici, însă Amalia nu îl poate vedea.

 

Amalia Hortopan: E o problemă dureroasă, pentru noi femeile care abia am născut şi avem copiii acasă sau în maternitate. Suferim pentru că nu putem să îi alăptăm, nu putem să îi avem la sân, să-i hrănim, să-i creştem.

În total, în focarul de infecţie cu COVID de la maternitatea Odobescu, 11 proaspete mămici au fost confirmate pozitiv. Toate au ajuns la spital perfect sănătoase şi au luat noul virus de la personalul medical.

Amalia Hortopan: Ne-am dori foarte mult ca cineva să plătească pentru toate zilele pierdute, pe care noi le avem aici, şi pentru tot stresul. Ne dorim să se facă dreptate si cine a greşit să plătească. În continuare, zilele sunt la fel de grele.

Acum, cele 11 femei infectate în spital primesc tratament pentru coronavirus. Starea lor este bună şi aşteaptă acum ca două teste consecutive să fie negative, pentru a fi externate. Abia atunci îşi vor putea strânge copiii în braţe pentru prima dată.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici