Droguri la Academia Forţelor Terestre din Sibiu. Conducerea AFT a sesizat DIICOT

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu (AFT) a sesizat, vineri, DIICOT-ul că un student din anul II ar deţine droguri. Comandantul AFT a ordonat şi un control în spaţiile de cazare ale studenţilor.

3831 afișări
Imaginea articolului Droguri la Academia Forţelor Terestre din Sibiu. Conducerea AFT a sesizat DIICOT

Studenţi militari la depunerea jurământului la AFT

Conducerea AFT a sesizat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizaţională şi Terorism Sibiu, în legătură cu un posibil caz de deţinere de droguri de către un student din anul II.

„În urma unui control ordonat de comandantul AFT în spaţiile în care sunt cazaţi studenţii, în dulapul personal al unui dintre ei s-au găsit plicuri din plastic transparent care conţineau un praf alb, existând suspiciuni că ar fi vorba despre droguri de tip metamfetamină, plicuri care au fost predate reprezentanţilor DIICOT Sibiu”, transmit reprezentanţii Academiei.

Potrivit acestora, în anul 2020, studentul a mai fost cercetat pentru deţinere şi consum de substanţe interzise, caz în care Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti a clasat cauza, în martie 2022.

„Din luna decembrie a anului 2021, studentul mai este în curs de cercetare într-un alt dosar penal deschis, pentru deţinere şi consum de marijuana”, mai spun reprezentanţii AFT.

Conducerea Academiei Forţelor Terestre anunţă că faţă de astfel de situaţii manifestă toleranţă zero şi va lua toate măsurile legale permise de legislaţie, la momentul finalizării cercetărilor de către instituţiile abilitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici