Drulă: Nu a fost grevă. Cetăţeni, unii angajaţi ai metroului, alţii credem că nu, au blocat metroul

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat vineri seara că la metrou nu a avut loc o grevă sau un protest spontan şi a lăsat să se înţeleagă că unii dintre participanţi nu sunt angajaţi ai metroului.

569 afișări
Imaginea articolului Drulă: Nu a fost grevă. Cetăţeni, unii angajaţi ai metroului, alţii credem că nu, au blocat metroul

Drulă: Nu a fost grevă. Cetăţeni, unii angajaţi ai metroului, alţii credem că nu, au blocat metroul

„Această acţiune a fost profund ilegală. Noi de altfel am sesizat DNA pentru ceea ce credem că sunt elementele constitutive ale mai multor infracţiuni, nu este o grevă, nu este nici măcar un protest spontan, sunt nişte cetăţeni, unii angajaţi ai metroului, unii credem că nu, care au blocat funcţionarea metroului, pur şi simplu”, a spus Cătălin Drulă, la Digi24.

Acesta a adăugat că, din informaţiile pe care le-a primit, erau şi oameni care nu erau angajaţi ai metroului, iar cei care erau angajaţi, „cel puţin o parte, dacă nu toţi, nu erau în timpul lucrului”.

„Domnul Rădoi are un pic de experienţă şi ştie că este interzisă greva, mai ales prin legea stării de alertă. (...) Practic, aseară, împreună cu un fel de galerie de fotbal au hotărât când se taie curentul pe şina de tren, coboară şi dimineaţa nu mai pot circula trenurile”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Bucureştiul a fost vineri paralizat de greva de la Metrou. Peste 250.000 de călători au rămas dimineaţă fără transport, după ce sindicaliştii din Metrorex au decis să facă un protest spontan.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici