Video Drum BLOCAT, TIR derapat în zona Posada. Cozi pe mai mulţi kilometri dinspre Sinaia spre Bucureşti

Cozi de maşini s-au format pe DN1, dinspre Sinaia spre Bucureşti, după ce un TIR a derapat pe Posada. Din cauza zăpezii, s-a impus instituirea unor restricţii pentru TIR-uri.

627 afișări

Traficul este îngreunat, vineri, pe DN1, la Sinaia, fiind înregistrate cozi pe sensul spre Bucureşti după ce un TIR a derapat pe Posada.

”A derapat un TIR. Acum se circulă. Am vorbit şi cu cei de la Poliţie să-i verifice pe cei care nu au anvelope de iarnă”, a declarat prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea.

Un killometru a fost parcurs de şoferi în 40 minute.

Potrivit prefectului din Prahova, din cauza zăpezii s-au impus restricţii. Astfel, TIR-urile care merg spre Braşov, pe DN1, sunt oprite la Nistoreşti, iar pe DN 1A este restricţie de tonaj, respectiv nu trec cele care au peste 7,5 tone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici