Drum judeţean închis în Teleorman, după formarea unui crater de doi metri în carosabil

Un drum din judeţul Teleorman a fost închis după ce un crater de aproximativ doi metri a apărut în carosabil din cauza inundaţiilor. Circulaţia va fi întreruptă până pe 10 iulie.

1978 afișări
Imaginea articolului Drum judeţean închis în Teleorman, după formarea unui crater de doi metri în carosabil

Drum judeţean închis în Teleorman, după formarea unui crater de doi metri în carosabil. FOTO

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu, a declarat că circulaţia pe drumul DJ 546 va fi întreruptă până pe 10 iulie, din cauza craterului apărut în localitatea Liţa.

Traficul va fi deviat pe traseul Turnu Măgurele, pe DN 54, până la Islaz, pe DJ 642, prin Moldoveni, până la Giuvărăşti, pe DJ 543 (baraj), prin Prundu până la Lunca (DJ 546).

„Având în vedere precipitaţiile abundente de ieri, am decis să închidem drumul judeţean 546 pentru că trebui să refacem şi subtraversarea şi punem în pericol cetăţenii, aşa că am decis să nu mai circule nici autoturismele, nici autovehiculele de mare tonaj. Avem o rută alternativă”, a declarat preşedintele CJ Teleorman.

Cristescu a adăugat că drumul va fi refăcut de forul judeţean, însă având în vedere că este vorba despre un crater de aproximativ doi metri, lucrurile nu trebuie făcute în grabă.

„Am avut Comitet judeţean pentru situaţii de urgenţă şi o să-l refacem noi, Consiliul Judeţean, în cel mai scurt timp posibil. Nu este o investiţie chiar foarte mare, dar necesită atenţie şi nu se poate reface în câteva ore sau într-o zi. Trebuie să facem toate documentele necesare”, a spus Dănuţ Cristescu.

În judeţul Teleorman, echipaje de pompieri cu motopompe intervin şi la această oră pentru evacuarea apei din 10 locuinţe şi peste 300 de curţi şi beciuri inundate în urma ploilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici