Drum naţional, închis pe o porţiune din cauza unei avalanşe

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Poliţia Rutieră au decis marţi să închidă circulaţia pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7A în localitatea Jiet, din judeţul Hunedoara, din cauza unei avalanşe de zăpadă de mari dimensiuni căzută pe carosabil.

635 afișări
Imaginea articolului Drum naţional, închis pe o porţiune din cauza unei avalanşe

Drum naţional, închis în România din cauza unei avalanşe de mari dimensiuni

„Măsura a fost luată preventiv pentru evitarea eventualelor accidente şi pierderilor de vieţi omeneşti”, au anunţat reprezentanţii CNAIR.

La această oră utilajele CNAIR acţionează pentru curăţarea drumului şi redeschiderea circulaţiei care este estimată în jurul orei 10:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici