Drumul din Sinaia spre Cota 1400 a fost închis. Mai multe maşini au derapat din cauza gheţii | VIDEO

Drumul care leagă Sinaia de Cota 1400 a fost închis, miercuri, după ce mai multe maşini au derapat şi nu au mai putut înainta, din cauza gheţii şi a zăpezii. Pentru scoaterea lor au intervenit jandarmii, pompierii şi poliţiştii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

535 afișări
Imaginea articolului Drumul din Sinaia spre Cota 1400 a fost închis. Mai multe maşini au derapat din cauza gheţii | VIDEO

Drumul din Sinaia spre Cota 1400 a fost închis. Mai multe maşini au derapat din cauza gheţii

Reprezentanţii ISU Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii au fost solicitaţi după ce aproximativ 20 de maşini au rămas blocate pe DC134, care leagă Sinaia de Cota 1400.

„15-20 de autoturisme au rămas blocate pe drumul spre Cota 1400 din Sinaia. Au intervenit autorităţile locale pentru deblocare. Pompierii au dat cu material antiderapant”, a transmis ISU Prahova.

Potrivit Poliţiei Prahova, drumul a fost închis de la ora 14.30. Două maşini s-ar fi lovit, fără a fi înregistrate victime, iar celelalte maşini nu au mai putut înainta, pe jos fiind gheaţă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici