Drumul spre Muntele Semenic a fost închis din cauza viscolului

Drumul spre Muntele Semenic este închis, sâmbătă, din cauza viscolului, iar turiştii de pe munte pot coborî doar cu taful, însă sunt puţine solicitări în acest sens, a declarat şeful Poliţiei Rutiere Caraş-Severin, Decebal Davidoiu.

159 afișări
Imaginea articolului Drumul spre Muntele Semenic a fost închis din cauza viscolului

Drumul spre Muntele Semenic a fost închis din cauza viscolului

"A nins în ultimele ore, iar din cauza vântului puternic zăpada este viscolită. Drumul este închis atâta timp cât viscoleşte, iar apoi echipele de la drumuri vor curăţa şoseaua ca să se poată circula. Nu se poate coborî decât cu taful (utilaj puternic şi rezistent, capabil să parcurgă terenuri foarte dificile - n.r.). Au coborît câteva persoane, care nu au mers cu maşinile personale pe Semenic, dar în general nu sunt turişti care doresc să plece", a spus Davidoiu.

Potrivit sursei citate, drumul ar putea fi deschis cel târziu duminică dimineaţă, dacă se va opri viscolul, astfel încât persoanele care au mers la munte să poată pleca.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere informează turiştii care vor să ajungă pe Muntele Semenic că drumul este blocat pe sectorul Văliug - Semenic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici