Dubla crimă din Satu Mare: Un câine i-a dus pe poliţişti către suspectul crimelor

Bărbatul suspectat de omorârea a două femei în Bârsăul de Sus, judeţul Satu Mare, a fost identificat cu ajutorul câinelui de urmă Teba, de la IPJ Maramureş, care i-a dus pe anchetatori la locuinţa acestuia.

2780 afișări
Imaginea articolului Dubla crimă din Satu Mare: Un câine i-a dus pe poliţişti către suspectul crimelor

Dubla crimă din Satu Mare: Un câine i-a dus pe poliţişti către suspectul crimelor

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Teba, o căţea ciobănesc german, a fost instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliţiei Române.

„În cazul dublei crime de la Bârsăul de Sus, s-a solicitat ajutorul poliţiştilor de la IPJ Maramureş pentru a interveni la cercetările la faţa locului. Astfel, câinele de urmă Teba, împreună cu conductorul său, au fost trimişi la locul faptei. Teba a luat urma şi i-a orientat pe anchetatori spre locuinţa suspectului, astfel că acesta a putut fi dus la audieri şi, ulterior, reţinut şi arestat. Teba, ciobănesc german, are aproape 4 ani, este de la început la IPJ Maramureş, de când era pui, fiind instruită la Centrul Chinologic din Sibiu al Poliţiei Române”, au spus sursele citate.

Împreună cu conductorul ei, Teba a obţinut titlul de „Cel mai bun echipaj canin al Poliţiei Române”.

Două femei, de 53 şi 65 de ani, au fost ucise marţi, într-o casă din Bârsăul de Sus, lovite în cap de mai multe ori. Bărbatul bănuit că le-a omorât pe cele două femei a fost arestat preventiv joi seara de magistraţii Tribunalului Satu Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici