Dublă crimă la Buftea: Un irakian şi-a ucis concubina, apoi pe mama acesteia. Bărbatul a fost ÎMPUŞCAT de poliţie

Un cetăţean irakian în vârstă de aproximativ 50 de ani şi-a înjunghiat mortal, la Buftea, concubina în vârstă de 30 de ani şi pe mama acesteia de 50 de ani, iar la sosirea poliţiştilor a devenit recalcitrant astfel încât agenţii au tras asupra lui. Bărbatul a fost declarat decedat.

9503 afișări
Imaginea articolului Dublă crimă la Buftea: Un irakian şi-a ucis concubina, apoi pe mama acesteia. Bărbatul a fost ÎMPUŞCAT de poliţie

Dublă crimă la Buftea: Un irakian şi-a ucis concubina, apoi pe mama acesteia. Bărbatul a fost ÎMPUŞCAT de poliţie

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov transmit că în jurul orei 17.30, au fost sesizaţi, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 50 de ani, cetăţean străin, prin care a anunţat că şi-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum şi pe mama acesteia.

Poliţiştii au mers la locul crimei, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, moarte, după ce fuseseră înjunghiate.

Agenţii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv şi a încercat să-l înjunghie pe un poliţist, motiv pentru care acesta din urmă l-a împuşcat. Ulterior, a fost declarat decesul bărbatului.

Surse judiciare au precizat că atactorul era cetăţean irakian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici