Dublu ASASINAT în Capitală | Un tânăr şi-ar fi ucis iubita şi apoi un vecin în scara blocului / UPDATE: Bărbatul, prins şi arestat pentru 30 de zile

Un bărbat ar fi comis o dublă crimă în Capitală, omorând-şi iubita de 24 de ani, dar şi un vecin în scara blocului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

7851 afișări
Imaginea articolului Dublu ASASINAT în Capitală | Un tânăr şi-ar fi ucis iubita şi apoi un vecin în scara blocului / UPDATE: Bărbatul, prins şi arestat pentru 30 de zile

Dublu asasinat în Capitală | Un tânăr şi-ar fi ucis iubita şi apoi un vecin în scara blocului / Cine este presupusul criminalul în vârstă de 23 de ani

Surse judiciare au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că, sâmbăta seara, un tânăr în vârstă de 23 de ani a înjunghiat mortal un vecin în scara unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au descoperit, în apartamentul în care agresorul locuia, şi cadavrul iubitei lui în vârstă de 24 de ani.

Potrivit sursei citate, tânărul care a comis crima este de origine libiană, el fiind consilier în cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti.

În urma acestei duble crime, a fost deschis un dosar de urmărire penală pentru infracţiunea de omor calificat, care a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Bărbatul a fost reţinut, ulterior procurorii solicitând mandat de arestare preventivă, cerere admisă de Tribunalul Bucureşti.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, duminică seară, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a tânărului în vârstă de 23 de ani, suspectat că şi-a ucis iubita, apoi a înjunghiat mortal un vecin, în scara blocului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici