După accidentul feroviar din Teleorman, un impiegat de mişcare a fost prins beat la serviciu

După accidentul feroviar din Teleorman, un impiegat de mişcare din acelaşi judeţ a fost prins beat la serviciu.

179 afișări
Imaginea articolului După accidentul feroviar din Teleorman, un impiegat de mişcare a fost prins beat la serviciu

În noaptea de miercuri spre joi, poliţistii Biroului judeţean Poliţie Transporturi Teleorman au fost sesizaţi de către şeful staţiei CF Olteni că a făcut un control la impiegatul de mişcare din staţia CF Ciolpani, iar acesta, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Roşiori de Vede, este beat.

Poliţistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Bărbatul a fost înlocuit în serviciu.

A fost întocmit dosar penal pentru părăsirea postului şi prezenţa la serviciu sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Luni, un tren de călători a lovit în gara Roşiori Nord, judeţul Teleorman, un marfar care transporta maşini. Trenul se afla pe aceeaşi linie cu marfarul, pe care intrase din greşeală şi nici nu a oprit la timp. 13 oameni au fost răniţi, iar 4 au avut nevoie de îngrijiri în spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
impiegat,
beat,
gară

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici