După bătaia din Rahova, vecinii lui Spartacus se simt intimidaţi de prea multă supraveghere din partea poliţiei: Poliţia le-a spus vecinilor mei să stingă grătarul

  • Cartierul Rahova a devenit una din cele mai supravegheate zone din Bucureşti după bătaia din ziua de Paşte şi intervenţia în forţă a poliţiei.
  • Vecinii celui poreclit Spartacus, bărbatul care a instigat la violenţe în ziua de Paşte, spun că se simt intimidaţi de prea multă supraveghere din partea poliţiei.
  • Poliţia anunţă că va continua să monitorizeze cu elicoptere zonele vulnerabile pentru preveni apariţia unor noi incidente.
6780 afișări
Imaginea articolului După bătaia din Rahova, vecinii lui Spartacus se simt intimidaţi de prea multă supraveghere din partea poliţiei: Poliţia le-a spus vecinilor mei să stingă grătarul

După bătaia din Rahova, vecinii lui Spartacus se simt intimidaţi de prea multă supraveghere din partea poliţiei

 

De trei zile mai multe zone cu risc ridicat de criminalitate sunt monitorizate de elicopterele forţelor de ordine. Printre aceste zone este şi cartierul Rahova din Bucureşti. În seara de Paşte aici avut loc o bătaie, iar la intervenţia poliţiei unul dintre participanţi a instigat la violenţe. Oamenii spun că se simt mai în siguranţă după ce poliţia monitorizează cartierul bucureştean.    

- Vă supraveghează cu elicopterul aici, l-aţi văzut?

- Da, l-am văzut.

- Şi noaptea trecută a fost?

- Da, a fost şi noaptea trecută.

- Şi cum vă simţiţi în casă când vedeţi elicopterul?

- Mai în siguranţă aşa oarecum. Mai în siguranţă. 

Nu de aceiaşi părere sunt însă oamenii din vecinătatea lui Vasile Badea, cunoscut ca Spartacus, bărbatul care a fost arestat preventiv de poliţie pentru instigare la violenţă în ziua de Paşte. Iată ce spun aceştia:

- Este o zonă foarte dificilă. E teroare ce e aici. Nu s-a întâmplat nimic. Ţiganii făceau grătar la ei în curte. A trecut poliţia şi le-a spus vecinilor mei să stingă grătarul şi muzica fiind la ei în curte. Ne simţim nişte oameni agresivi, nişte oameni terorizaţi. În loc să folosească elicopterele astea pentru oameni care chiar au probleme.

- A fost un abuz din partea lor şi două-trei zile acum mai că ne-au terorizat. Vine poliţia mai mult când se filmează, după care dispare. Şi copiii la fel se sperie pentru că e prea multă poliţie. După părerea mea, nu se justifică pentru o mână de oameni să terorizezi un cartier întreg cu elicoptere.

- Da, au fost elicoptere, au fost atâtea şi-atâtea că nu ştim de unde probleme că nu ştim de unde au venit. S-au spart maşini şi din astea, dar nu e de vină vecinul de vis-a-vis sau ăla pentru că s-a întâmplat din părţile laterale, de sus. Acum suntem aşa ştiţi, ne e frică, ne e teamă.

Poliţia spune că va continua să monitorizeze cu elicopterele şi în următoarele zile zonele cu risc ridicat de criminalitate.


 

Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Tăieri ilegale din pădurile României: Plângere la Comisia Europeană împotriva Ministerului Mediului
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici