După desfiinţarea în weekend a 30 de panoruri din Sectorul 1, au urmat amenzi uriaşe pentru amplasarea lor

Primăria Sectorului I din Bucureşti anunţă că Poliţia Locală a dat amenzi în valoare de 500.000 lei pentru panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public. De asemenea, în cadrul campaniei au fost desfiinţate numeroase materiale publicitare care nu aveau autorizaţie.

2705 afișări
Imaginea articolului După desfiinţarea în weekend a 30 de panoruri din Sectorul 1, au urmat amenzi uriaşe pentru amplasarea lor

După desfiinţarea în weekend a 30 de panoruri din Sectorul 1, au urmat amenzi uriaşe pentru amplasarea lor

Primarul Sectorului I, Clotilde Armand, a anunţat că toate materialele publicitare amplasate ilegal pe domeniul public vor fi desfiinţate. Armand a mai spus că panourile se aflau pe străzi cu ajutorul unor funcţionari publici din primărie.

„După câteva săptămâni de luptă, Serviciul Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal din cadrul Poliţia Locală Sector 1 a dat amenzi în valoare de 500.000 lei pentru toate firmele de publicitate care nu au respectat legea şi nu aveau autorizaţii pentru publicitate stradală. Gata cu mesh-uri, bannere, prisme şi alte improvizaţii care ne sufocă oraşul. Continuăm acţiunea noastră până când toate reclamele ilegale din Sectorul 1 vor fi date jos. Pentru unii funcţionari din primărie era un business să închidă ochii la această afacere ilegală, pentru mine nu”, a declarat primarul Clotilde Armand.

La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc o acţiune de desfiinţare de panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1. Acţiunea a fost desfăşurată de Poliţia Locală şi a avut ca obiect desfiinţarea a peste 30 de prisme publicitare şi bannere amplasate ilegal în diferite locuri din Sectorul 1.

Au fost desfiinţate panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public din următoarele zone: Pipera, Băneasa, Calea Griviţei – Gara de Nord, Berzei – Ştirbei Vodă, Bucureştii Noi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici