După scandal, blesteme la demolările de pe strada Icoanei din Bucureşti. Misterioasa Bucureştioara, pârâul subteran "care dărâmă orice nouă construcţie"

28453 afișări
Imaginea articolului După scandal, blesteme la demolările de pe strada Icoanei din Bucureşti. Misterioasa Bucureştioara, pârâul subteran "care dărâmă orice nouă construcţie"

După scandal, blesteme la demolările de pe strada Icoanei din Bucureşti. Misterioasa Bucureştioara, pârâul subteran "care dărâmă orice nouă construcţie"

Tocmai au fost demolate trei case construite acum mai bine de o sută de ani pe strada Icoanei din Bucureşti, deşi autorizaţia pentru această faptă nu avea aprobarea PMB. La faţa locului a venit însuşi primarul general Nicuşor Dan, însă apariţia sa fizică nu a avut niciun efect. În schimb, ar putea avea efect asupra oricărei clădiri care va fi ridicată în loc pârâul Bucureştioara, apa curgătoare din subteran  care are puterea să şubrezească orice construcţie. Ce spun Primăria, dezvoltatorul  imobiliar şi locuitorii zonei protejate, într-un reportaj B365.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici