Duşa despre demisia prefectului de Botoşani: Nu aceasta este prioritatea, ci deszăpezirea drumurilor

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a declarat, miercuri, întrebat despre demisia prefectului de Botoşani, că "problema numărul 1 nu este demisia prefectului", ci deblocarea drumurilor din judeţ.

188 afișări
Imaginea articolului Duşa despre demisia prefectului de Botoşani: Nu aceasta este prioritatea, ci deszăpezirea drumurilor

Mircea Duşa (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Problema numărul 1 nu este demisia prefectului, ci să aducem situaţia din judeţ la o normalitate. Important pentru mine este să deschidem drumurile din judeţ pentru ca oamenii să se simtă confortabil în localităţile lor", a spus ministrul Administraţiei şi Internelor, întrebat despre demisia prefectului de Botoşani.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşă, a participat, miercuri dimineaţă, la Prefectura Botoşani, la Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, alături de şeful Jandarmeriei Române, colonelul Mircea Olaru, şeful Poliţiei Române, chestorul şef de poliţie Petre Tobă, şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), generalul de brigadă Ioan Baş şi autorităţile judeţene şi locale.

Mircea Duşa a anunţat că situaţia din judeţul Botoşani rămâne gravă, iar la această oră sunt blocate nouă drumuri judeţene, în timp ce 72 de şcoli sunt închise, 20 de localităţi din judeţ fiind afectate de viscol şi ninsori.

Ministrul Mircea Duşa declara, marţi seară, că i-a cerut prefectului de Botoşani, Costică Macaleţi, să demisioneze, ca urmare a modului în care este gestionată problema deszăpezirii în judeţ.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici