Duvăz către sindicalişti: De ce protestaţi aici, oricum PSD va ieşi de la guvernare

Purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Bogdan Niculescu Duvăz, a ieşit în mijlocul sindicaliştilor care pichetează, miercuri, sediul PSD şi i-a întrebat de ce protestează acolo, spunându-le că oricum PSD va ieşi de la guvernare.

50 afișări
Imaginea articolului Duvăz către sindicalişti: De ce protestaţi aici, oricum PSD va ieşi de la guvernare

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz (Montaj foto)

"De ce aţi venit să protestaţi aici, că oricum ieşim de guvernare", le-a spus Duvăz sindicaliştilor.

Aceştia i-au răspuns că pichetează în acelaşi timp şi sediile PSD şi pe cele PDL din toată ţara, inclusiv cele centrale din Bucureşti şi s-au arătat nemulţumiţi încă o dată că PSD nu a votat moţiunea depusă de PNL şi UDMR, "prin care ar fi putut să cadă Guvernul".

Ulterior, Duvăz a intrat în sediul partidului.

Liderii Alianţei Bugetarilor au încercat să intre în sediul PSD pentru a răspunde invitaţiei lansate, dar portarul nu le-a permis.

Preşedintele executiv al federaţiei "Spiru Haret" a spus că "în realitate, reprezentanţii Guvernului nu sunt interesaţi de cei ai salariaţilor din sectorul bugetar"

"Au bătut palma cu PDL şi acum pozează în Fecioara Maria", a spus Nistor.

Aproximativ 100 de sindicalişti, membri ai Alianţei Bugetarilor, pichetează, miercuri, sediul PSD. Alţi aproximativ o sută de sindicalişti pichetează sediul PDL.

Acţiunea sindicaliştilor se desfăşoară între orele 11.00 şi 13.00.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de efectele aplicării legilor asumate de Guvern, spunând că astfel îşi vor pierde din drepturi şi li se vor diminua salariile.

Duvăz a revenit printre sindicalişti: Liderilor li s-a spus să aştepte un minut, invit iar la dialog

Bogdan Niculescu Duvăz, a ieşit încă o dată în mijlocul sindicaliştilor care pichetează sediul PSD şi a lansat o nouă invitaţie la dialog, spunând că liderilor sindicali nu le-a fost interzis accesul în sediu, ci doar li s-a spus să aştepte "un minut"

Duvăz le-a spus sindicaliştilor că liderii au fost rugaţi să aştepte "un minut, până ies maşinile ambasadorilor".

"I-am mai invitat o dată la discuţii. Stau cu cafeaua pe masă, ce naiba", le-a spus Duvăz protestarilor, în condiţiile în care liderii sindicali nu mai sunt la sediul PSD, ci au plecat spre sindicaliştii care protestează în faţa sediului PDL.

Oamenii s-au plâns lui Duvăz de problemele economice cu care se confruntă, de scăderea veniturilor prin aplicarea legii unice şi de condiţiile de viaţă din ce în ce mai grele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici