Ecaterina Andronescu a anunţat numărul de şcoli care încă au grupuri sanitare în curte

Ministrul Educaţiei Naţionale anunţă că 1.460 de şcoli din România au grupurile sanitare în curte, respectiv nu au autorizaţie sanitară, precizând că în 2019, această problemă va fi rezolvată cu fonduri din bugetul de stat.

1098 afișări
Imaginea articolului Ecaterina Andronescu a anunţat numărul de şcoli care încă au grupuri sanitare în curte

Ecaterina Andronescu a anunţat numărul de şcoli care încă au grupuri sanitare în curte

“Avem 1.460 de şcoli care au grupurile sanitare în curte şi din această pricină nu au autorizaţie sanitară pentru că ea se dă în măsura în care există apă curentă în şcoală. În proiectul de buget sper ca această sumă să fi rămas, nu am văzut ultima variantă, dar aşa cum ştiu în buget există bani în aşa fel încât în acest an să încercăm să lichidăm acest subiect”, a declarat Ecaterina Andronescu.

De asemenea, ministrul Educaţiei a mai precizat că serviciul de pază în unităţile de învăţământ este asigurat de autorităţile locale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici