Ecaterina Andronescu, implicată într-un accident rutier în Bucureşti

Maşina condusă de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost implicată, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier în sectorul 1 al Capitalei, în care autoturismul său a fost lovit de un taxi, demnitarul fiind rănit uşor, potrivit primelor informaţii.

1755 afișări
Imaginea articolului Ecaterina Andronescu, implicată într-un accident rutier în Bucureşti

Ecaterina Andronescu, implicată într-un accident rutier în Bucureşti

Accidentul s-a produs în intersecţia străzilor Ştirbei Vodă - Luterană, în jurul orei 15.50. În urma accidentului, taxiul s-a răsturnat, iar Andronescu a fost rănită la o mână. Ambele maşini implicate sunt marca Logan.

La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, care au acordat primele îngrijiri atât ministrului, cât şi taximetristului.

Surse din Poliţie au precizat, pentru MEDIAFAX, că Andronescu a refuzat ulterior să fie transportată la spital, pentru a fi internată.

Poliţiştii de la Rutieră se află la faţa locului pentru a investiga accidentul. În zonă a venit şi o maşină de pompieri, care să intervină în eventualitatea unei explozii la taxiul răsturnat.

Unii martori le-au spus poliţiştilor că accidentul s-a produs după ce taxiul a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici