Echipaje mixte de poliţişti rutieri români şi bulgari, la punctul de trecere a frontierei Chiciu - Silistra

Echipaje mixte de poliţişti rutieri din România şi Bulgaria vor acţiona, din acest weekend, pe timpul sezonului estival, pe tronsoanele de drum către punctul de trecere a frontierei Chiciu - Silistra, acţiunile urmând să se desfăşoare duminică şi vineri, când cresc valorile de trafic la frontieră.

156 afișări
Imaginea articolului Echipaje mixte de poliţişti rutieri români şi bulgari, la punctul de trecere a frontierei Chiciu - Silistra

Echipaje mixte de poliţişti rutieri români şi bulgari, la punctul de trecere a frontierei Chiciu - Silistra (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Începând cu acest sfârşit de săptămână, până în data de 31 august, în judeţul Călăraşi şi în localitatea Silistra, din Bulgaria, vor fi organizate acţiuni comune ale poliţiştilor rutieri români şi bulgari, care vor fi prezenţi pe tronsoanele de drum ce duc spre punctul de trecere a frontierei Chiciu (judeţul Călăraşi, România) - Silistra (Bulgaria) anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi într-un comunicat remis, joi, MEDIAFAX.

Primele acţiuni de verificare în trafic a autovehiculelor realizate de către echipajele mixte româno-bulgare vor avea loc vineri, 27 iunie, şi duminică, 29 iunie.

Până la sfârşitul lunii august, astfel de acţiuni vor fi organizate în fiecare weekend, în zilele de vineri şi duminică, atunci când cresc valorile de trafic la punctul de trecere a frontierei de la Chiciu-Silistra, dar şi către punctul de trecere a frontierei de la Ostrov, din judeţul Constanţa.

Activităţile comune ale poliţiştilor români şi bulgari au ca scop îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între autorităţile de aplicare a legii din cele două state, creşterea securităţii traficului rutier, respectiv a eficienţei controalelor pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie, precum şi identificarea vehiculelor sustrase sau care nu îndeplinesc condiţiile pentru a fi admise în circulaţie pe drumurile publice şi verificarea îndeplinirii condiţiilor pentru conducerea pe drumurile publice din România a autovehiculelor înmatriculate în Bulgaria, precizează comunicatul dat publicităţii joi de IPJ Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici