Echipele de intervenţie au reuşit să ajungă la gravida din Robeasca. Aceasta a fost dusă la spital

Echipele de intervenţie care au plecat spre localitatea buzoiană Robeasca pentru a o prelua pe gravida ce necesita operaţie de cezariană şi nu putea ajunge la spital din cauza drumurilor blocate de zăpadă au reuşit să ajungă la femeie, aceasta fiind dusă cu ambulanţa la spitalul din Făurei.

657 afișări
Imaginea articolului Echipele de intervenţie au reuşit să ajungă la gravida din Robeasca. Aceasta a fost dusă la spital

Echipele de intervenţie au reuşit să ajungă la gravida din Robeasca, aceasta fiind dusă la spital (Imagine: Mihai Dascalescu/ Mediafax Foto)

Ambulanţa din Brăila plecată spre femeie împreună cu două utilaje de deszăpezire din Brăila a reuşit să ajungă la ora 3.30 în localitatea buzoiană Robeasca.

Femeia însărcinată a fost urcată în ambulanţă şi dusă la spitalul din Făurei.

"Femeia se simte bine, a fost preluată de medicii de la ambulanţă, dar drumul de la Buzău până la Robeasca a fost extrem de anevoios şi ar fi un risc prea mare să încercăm să ne întoarcem la Buzău", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, care duminică seară a plecat spre Robeasca însoţit de patru utilaje de la Drumuri Judeţene. Aceştia au ajuns până la graniţa cu judeţul Braila, întorcându-se la Buzău prin Făurei, unde a fost dusă şi femeia gravidă.

Ambulanţa care a preluat-o pe femeia gravidă plecase spre aceasta duminică, în jurul orei 16.00, însă echipele de intervenţie nu au putut înainta din cauza viscolului extrem de puternic şi a zăpezii care în unele zone măsoară până la doi metri.

Primele echipe de intervenţie au plecat spre femeia însărcinată din localitatea Robeasca încă de duminică dimineaţă, însă au rămas înzăpezite.

Femeia însărcinată are 27 de ani şi era programată la cezariană, însă naşterea s-a declanşat mai devreme decât se preconiza. Gravida se afla la casa părintească în localitatea buzoiană Robeasca, împreună cu şeful de post din comună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici