Educatoare de la Grădiniţa 111 din Capitală, care vorbea urât copiilor, dată afară - VIDEO

O educatoare de la Grădiniţa 111 din Capitală, reclamată de părinţi că vorbea urât copiilor, după ce au filmat-o mai multe zile agresându-i pe micuţi, a fost dată afară din învăţământ, Consiliul de Administraţie al unităţii sanitare hotărând desfacerea disciplinară a contractului de muncă.

1846 afișări
Imaginea articolului Educatoare de la Grădiniţa 111 din Capitală, care vorbea urât copiilor, dată afară - VIDEO

Educatoare de la Grădiniţa 111 din Capitală, care vorbea urât copiilor, dată afară din învăţământ

Un comunicat de luni al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, remis agenţiei MEDIAFAX, arată că, "având în vedere sesizările părinţilor copiilor preşcolari din grupa mică de la Grădiniţa 111, sector 6, Bucureşti, privind comportamentul doamnei D.I. institutor la această unitate de învăţământ, Consiliul de Administraţie al unităţii a decis în unanimitate, în urma concluziilor Comisiei de Cercetare de la nivelul unităţii, desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă al acestui cadru didactic.

"Doamna institutor a avut un comportament în afara regulamentului şcolar, inadecvat statutului de cadru didactic. Conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti va acţiona pentru menţinerea în toate unităţile de învăţământ a unui climat de normalitate, în conformitate cu exigenţele prevăzute de regulamentele şcolare" a precizat sursa citată.

Părinţii au filmat-o pe educatoarea Ioana Dragomir mai multe zile apoi au sesizat Inspectoratul Şcolar al Capitalei.

ISMB a cerut consiliului de Administraţie al Grădiniţei 111 să declanşeze o anchetă privind acest caz.

Educatoarea din Bucureşti a fost acuzată de părinţii a 17 copii de la Grădiniţa numărul 111, din cartierul bucureştean Drumul Taberii, că îi agresează pe micuţi, Inspectoratul Şcolar fiind sesizat cu privire la această situaţie, relata, în 26 februarie, site-ul stirileprotv.ro.

Şase dintre părinţi au decis retragerea copiilor lor de la această grădiniţă, după ce au remarcat faptul că micuţii erau timoraţi de educatoare. Mai mult, unii dintre părinţi ar avea înregistrări sugestive cu educatoarea Ioana Dragomirescu (63 de ani), însă aceasta respinge veridicitatea lor.

Educatoarea este pensionară, însă din toamnă a fost rechemată de grădiniţă.

"Te omor şi te dau cu capul de pereţi", ar fi fost expresiile educatoarei la adresa copiilor, care au vârste între 3 şi 5 ani.

Directoarea gradiniţei, Aura Neagu, cunoştea cazul de câteva zile, însă înregistrările au şocat-o, precizează stirileprotv.ro.

În urma unui consiliu din grădiniţă, educatoarea a acceptat, iniţial, să îşi dea demisia, după care s-a răzgândit şi a venit din nou la cursuri, spunea sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici