Efectul deciziei CCR: 65 de persoane internate în centrul de carantină al Primăriei Capitalei au plecat acasă

65 de persoane dintre cele 100 internate în centrul de carantină al Primăriei Capitalei, organizat într-un hotel, au plecat acasă la cerere, a anunţat sâmbătă la Digi 24 viceprimarul Aurelian Bădulescu.

6844 afișări
Imaginea articolului Efectul deciziei CCR: 65 de persoane internate în centrul de carantină al Primăriei Capitalei au plecat acasă

Efectul deciziei CCR: 65 de persoane internate în centrul de carantină al Primăriei Capitalei au plecat acasă

Toate persoanele au invocat decizia Curţii Constituţionale privind impune izolarea şi carantina, a spus Bădulescu. „Au luat decizia să plece acasă. Autorităţile nu mai au nicun control”, a declarat viceprimarul.

Cei 65 ajunseseră în carantină pentru că au încălcat măsura izolării la domiciliu. „După publicarea deciziei CCR, au decis să meargă la domiciliu, să continue izolarea acolo. Nu sunt catalogaţi ca simptomatici”, a spus Bădulescu.

În centrul de carantină au mai rămas 30 de persoane, printre care membri ai lotului de haltere, alţi cetăţeni străini - americani şi olandezi, precum şi patru emigranţi ilegali.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici