ELCEN: „Primarul General al Capitalei minte şi dezinformează opinia publică”

  • ELCEN respinge afirmaţiile făcute de Gabriela Firea
  • ELCEN acuză Primarul General al Capitalei că a răspândit informaţii false, neverificate şi nefondate
  • Reacţia ELCEN apare după ce Gabriela Firea a acuzat, pe un site de socalizare, CET Grozăveşti, că arde păcură pe ascuns
1866 afișări
Imaginea articolului ELCEN: „Primarul General al Capitalei minte şi dezinformează opinia publică”

ELCEN: „Primarul General al Capitalei minte şi dezinformează opinia publică”

ELCEN respinge afirmaţiile făcute de Gabrela Firea şi le numeşte false şi răuvoitoare.
 
Reacţia a venit după ce Primarul General al Capitalei a tras un semnal de alarmă privind poluarea din Bucureşti şi a acuzat CET Grozăveşti.
 
„În această seară, la CET Grozaveşti. Nişte arderi, nişte fum, nişte păcură. Pe ascuns! Cât lumea e îngrijorată de coronavirus. Ca cetăţean de 30 de ani al Municipiului Bucureşti şi ca primar general, solicit explicaţii publice Ministerului Mediului şi Ministerului Economiei! Şi Guvernului! Bucureştenii merită respectul guvernului!”, a scris Primarul General pe Facebook.
 
ELCEN spune că aceste acuzaţii lovesc şi imaginea firmei, dar şi angajaţii, care continuă să-şi facă datoria şi în contextul coronavirusului.
 
„Ne exprimăm dezacordul total în legătură cu răspândirea de informaţii false şi inducerea în eroare a opiniei publice de către reprezentantul unei instituţii cu impact major asupra comunităţii pe care o are în grijă. Ieşirile fără fundament ale edilului în spaţiul public depăşesc sfera competenţelor clare ale unui primar general şi se înscriu în categoria zvonuri ce presupun intenţii manipulative şi devierea atenţiei de la problema reală sau de la vinovatul real”, transmit Electrocentrale Bucureşti, prin intermediul unui comunicat de presă.
 
De asemenea, ELCEN ia in calcul un punct de vedere juridic şi o acuză pe Gabriela Firea că a săvârşit o infracţiune, prin comunicarea publică a unor informaţii false, neverificate şi nefondate.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici