ElectoRATA e doar începutul. Guvernul pregăteşte un PACHEŢEL ELECTORAL pentru bugetari, pensionari şi familiile sărace

Electorata nu este totul pentru anul electoral 2014. În prag de alegeri prezidenţiale, Guvernul se pregăteşte să lanseze pe piaţă un set de măsuri cu impact social, susţinând că măsurile sunt negociate cu FMI şi ar putea intra în vigoare la începutul anului viitor.

1249 afișări
Imaginea articolului ElectoRATA e doar începutul. Guvernul pregăteşte un PACHEŢEL ELECTORAL pentru bugetari, pensionari şi familiile sărace

ElectoRATA e doar începutul. Guvernul pregăteşte un PACHEŢEL ELECTORAL pentru bugetari, pensionari şi familiile sărace (Imagine: Publimedia/Octav Ganea)

Oferta electorală a lui Ponta include majorări salariale pentru bugetari, creşterea pensiei sociale, a îndemnizaţiilor de creştere a copilului, precum şi introducerea unei alocaţii speciale pentru copiii din familii cu venituri reduse.

Cum vor fi susţinute însă aceste măsuri, de unde se vor lua banii? Contactaţi de Gândul, reprezentanţii Ministerului Muncii, nu au un răspuns în acest moment, susţinând doar că se vor face simulări şi parametrii bugetari vor fi conveniţi cu organismele financiare internaţionale.

Cu Victor Ponta în block-start-uri pentru prezidenţiale, Guvernul  promite o serie de măsuri cu impact social pe care le negociază în aceste zile cu reprezentanţii FMI, CE şi Banca Mondială aflaţi la Bucureşti.

Oferta electorală include majorarea salariilor bugetarilor, a pensiei sociale, a alocaţiilor pentru copiii din familiile sărace şi introducerea unui nou tip de ajutor social, numit venit minim de inserţie.

Citeşte mai multe despre măsurile electorale ale Guvernului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici