Elena Trîncă îmbină perfect fitness-ul cu poezia

  • Elena Trîncă a lansat volumul de poezii „Gânduri la margine de suflet”.
  • Poeziile ei apar şi pe pagina de Instagram „Gânduri la margine de suflet”.
  • Scriitorul care o inspiră pe Elena este Emil Cioran.
  • Fitnessul a apărut în viaţa Elenei la 25 de ani.
205 afișări
Imaginea articolului Elena Trîncă îmbină perfect fitness-ul cu poezia

Elena Trîncă îmbină perfect fitness-ul cu poezia

„Mens sana in coropore sano” este o zicală după care toţi ar trebui să ne ghidăm în viaţă, dar din păcate nu toţi o facem. Nu este şi cazul Elenei. Ea este instructor de fitness, face parte din trupa de dans a Andreei Bălan de 11 ani, iar anul acesta şi-a făcut un cadou de Crăciun care să îi încălzească sufletul. A publicat un volum de poezii.

Elena spune că fitnessul o ajută în primul rând la nivel mental, iar poezia a apărut în viaţa ei într-o perioadă în care a trebuit să treacă peste greutăţi uriaşe.

„Nu am luat niciodată în serios acest lucru până în momentul în care am suferit o pierdere foarte mare, am trecut printr-un şoc emoţional, şi de acolo s-a născut această artă. Poezia m-a găsit. Când aveam nevoie să mă găsească”, a declarat Elena Trîncă, instructor de fitness/poet.

Arta îmbinată cu sportul reprezintă totul pentru Elena, iar mentalitatea pe care şi-a dezvoltat-o arată ce fel de persoană este.

„Din durere vine. În general, eu cred că cele mai mari ridicări în viaţă vin din durere. Fitnessul m-a ajutat să am un mindset mai bun, să fiu energică, să fiu proactivă, să am mai multă încredere în mine”, a afirmat Elena.

„Ambele mi-au adus satisfacţii enorme. Prin poezie ating sufletele oamenilor, iar prin sport îi fac mai buni, mai frumoşi şi mai sănătoşi. Aş vrea să cred că sunt dovada că se poate să îţi hrăneşti şi trupul şi sufletul în acelaşi timp”, a completat aceasta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici