Elena Udrea, audiată la Secţia de Anchetă. Plângeri făcute unor procurori DNA

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat, joi, la sediul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, pentru a da declaraţii ca parte vătămată într-un dosar deschis în urma unei plângeri depuse tot de aceasta, în urmă cu doi ani, împotriva unor procurori.

639 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, audiată la Secţia de Anchetă. Plângeri făcute unor procurori DNA

Elena Udrea, audiată la Secţia de Anchetă: Am venit citată ca parte vătămată

„Nu am ştiut unde este sediul (SIIJ, n.r.) şi am venit pe jos doi kilometri. Am venit citată în calitate de parte vătămată, să văd despre ce este vorba. Parte vătămată în dosar referitor la o plângere pe care am depus-o la PArchetul Gweneral în 2017 împotriva domnului procuror Bulancea, doamnei Ana Dana şi domnul Popovici (de la DNA, n.r.). Pe care am făcut-o eu”, a declarat Elena Udrea, înainte să intre în sediul Secţiei de de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

Elena Udrea a mai precizat că, în 2017, a transmis procurorilor dovezi pentru a-şi susţine plângerea.

„O să văd ce s-a mai intamplat în dosar. Din câte ştiu, la vremea respectivă, eu depusesem înregistrări telefonice şi comunicarea cu un anumit personaj care rămăsese să cred, aveam fotografii, ca susţinea că are inregistrări cum aceşti procurori puneau la cale o declaraţie falsă într-un dosar împotriva, dosar care se află în instanţă”, a mai explicat fostul ministru.

Udrea a precizat că nu poate spune cine este acel personaj.

„Însă eu cred că acest caz va fi curând probat şi atunci vom vedea care sunt consecinţele pentru cei care au ţinut neapărat să facă o serie nesfârşite de dosare, să îmi facă mie o serie nesfârşită de dosare penale”, mai spune aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici