Elena Udrea, un nou instantaneu pe Facebook, după eliberarea sa din închisoare

Fostul ministru Elena Udrea a postat, pe Facebook, o nouă fotografie cu familia sa, însoţită de urări de Anul Nou. În imagine, Udrea, care a fost eliberată în ajunul Crăciunului, apare la un restaurant alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov, şi de fetiţa lor.

2829 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, un nou instantaneu pe Facebook, după eliberarea sa din închisoare

Elena Udrea, o nouă fotografie pe Facebook, după eliberarea sa din închisoare, cu urări de Anul Nou

„Va urez in noul an sa aveti credinta si puterea de a va transforma dorintele in realitate! La multi ani! La multi ani si celor care isi serbeaza numele astazi, de ziua Sfantului Vasile! Va multumesc tuturor pentru felicitarile si urarile cu ocazia aniversarii mele, in 26 decembrie! Mi-au facut ziua minunata!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate în ajunul Crăciunului din arestul din Costa Rica după ce autorităţile române au renunţat la cererea de extrădare, ca urma a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de suspendare a executării pedepsei până la soluţionarea definitivă a contestaţiei în anulare depuse. Avocaţii Elenei Udrea au contestat alcătuirea completului de 5 judecători care l-a judecat pe fostul ministru în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea şi Alina Bica erau în detenţie preventivă în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici