Elev al Liceului Tehnologic nr.1 Alexandria, la spital după ce ar fi fost agresat de tatăl unui coleg

Doi elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria au ajuns, miercuri după-amiază, la spital, în urma unui conflict. Unul dintre ei ar fi fost agresat de tatăl celuilalt, iar asupra bărbatului a fost găsit un cuţit, poliţiştii urmând să stabilească dacă l-a şi folosit.

742 afișări
Imaginea articolului Elev al Liceului Tehnologic nr.1 Alexandria, la spital după ce ar fi fost agresat de tatăl unui coleg

Elev al Liceului Tehnologic nr.1 Alexandria, la spital după ce ar fi fost agresat de tatăl unui coleg

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că doi elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 din Alexandria, în vârstă de 14 şi 18 ani, ar fi avut, miercuri după-amiază, un conflict.

Elevul în vârstă de 14 ani şi-a chemat rudele în ajutor, iar în curtea şcolii au ajuns tatăl său şi un prieten al acestuia.

”Aceştia au exercitat acte de violenţă asupra elevului de 18 ani. În urma conflictului, ambii elevi au fost transportaţi la spital. Cel în vârstă de 18 ani are traumatism cranio-cerebral minor, o plagă la braţul drept, iar celălalt are un traumatism cranio-facial, o plagă punctiformă. Totul s-a întâmplat în curtea Liceului Tehnologic Nr.1 Alexandria”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

Conform acestuia, în urma controlului corporal a fost găsit un cuţit asupra tatălui elevului de 14 ani, iar poliţiştii urmează să stabilească dacă l-a şi folosit.

”Suspecţii sunt audiaţi la Poliţia municipiului Alexandria. Este întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, port fără drept de obiecte periculoase şi loviri şi alte violenţe”, a conchis Teodora Dragole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici