Elev cu multiple plăgi tăiate, după un accident la şcoală

Un elev de 14 ani a fost preluat, joi, de la şcoală, şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Baia Mare, cu multiple plăgi tăiate, după ce în alergare s-a lovit de un geam de termopan şi l-a spart.

551 afișări
Imaginea articolului Elev cu multiple plăgi tăiate, după un accident la şcoală

Elev cu multiple plăgi tăiate, după un accident la şcoală

Asistentul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Satu Mare, Ramona Nemet, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că elevul era conştient, cooperant.

Personalul medical de la cabinetul şcolii a decis să cheme ambulanţa.

”Copilul a alergat şi s-a lovit accidental de un geam, s-a prezentat la cabinetul medical al şcolii în care asistenta i-a acordat primele îngrijiri. Ambulanţa a ajuns cu asistent, l-a preluat şi a acordat primele îngrijiri, iar apoi l-a dus la spital”, a spus Ramona Nemet.

Băiatul învaţă la Şcoala ”Avram Iancu” din Satu Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici