Video Elevă filmată în timp ce era lovită de un coleg, cu pumnii şi picioarele, în microbuzul şcolar. Poliţiştii din Buzău au deschis anchetă

Poliţiştii din Buzău au deschis o anchetă după ce, pe o reţea de socializare, au apărut imagini în care o elevă este lovită în mod repetat de un coleg, în timp ce se aflau în microbuzul şcolar, fără ca vreun adult să intervină. Şi la şcoală se fac cercetări, transmite corespondentul Mediafax.

3564 afișări

Pe imaginile care au apărut în spaţiul public se vede cum, în timp ce se aflau în microbuzul şcolar, un elev de 12 ani o loveşte pe o colega sa, de aceeaşi vârstă, cu pumnii şi picioarele. Ceilalţi copii râd şi spun ”Dă-i, dă-i, dă-i” fără ca vreun adult să intervină.

Imaginile au fost difuzate de stiridebuzau.ro

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat că poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe după ce imaginile au apărut pe o reţea de socializare.

“Colegii mei s-au autosesizat. Copiii se întorceau de la şcoală, mergeau în Vadu Soreşti. Ancheta va stabili de la ce a pornit totul şi ce s-a întâmplat de fapt. Incidentul s-a petrecut după terminarea orelor de program”, a spus Drăghiciu.

Potrivit acestuia, niciuna din părţile implicate nu a depus plângere la Poliţie.

Directorul şcolii din Zărneşti, judeţul Buzău, unde învaţă cei doi elevi, a declarat, la rândul său, corespondentului Mediafax, că între cei doi copii au mai avut loc altercaţii, iar băiatul a mai avut ieşiri violente.

“Ei s-au mai ciondănit. El are apucături de acest fel. Provine dintr-o familie cu probleme. A mai avut nota scăzută la purtare. Noi încercăm să-l ajutăm. Acum e o comisie la nivelul şcolii care anchetează incidentul”, a declarat directorul şcolii, Alexandru Constantin.

Acesta a mai spus că în microbuzul şcolar nu era niciun cadru didactic, în momentul producerii altercaţiei, întrucât profesorul care trebuia să-i supravegheze este din Buzău, iar în ziua respectivă a avut o problemă şi a plecat imediat după terminarea orelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici