Elevii intră în vacanţa intersemestrială. Uite când se încheie anul şcolar

Elevii intră de sâmbătă în vacanţa intersemestrială, care se va încheia în 14 februarie potrivit structurii anului şcolar în curs anunţată pe 31 august de Ministerul Educaţiei.

898 afișări
Imaginea articolului Elevii intră în vacanţa intersemestrială. Uite când se încheie anul şcolar

Elevii intră în vacanţa intersemestrială. Uite când se termină anul şcolar (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Semestrul al doilea începe în 15 februarie şi se încheie vineri 24 iunie, în perioada 23 aprilie - 3 mai fiind programată vacanţa de primăvară.

Înainte de vacanţa de primăvară, săptămâna 18-22 aprilie este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului "Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!".

Clasele de învăţământ preşcolar şi primar pot planifica activităţile din programul "Şcoala altfel" în altă perioadă din semestrul al doilea, dar nu mai târziu de 27 mai. Decizia de schimbare a datei de desfăşurare a programului va fi luată de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ, după consultarea cadrelor didactice.

Din 25 iunie până în 11 septembrie, elevii vor fi în vacanţa de vară, anul şcolar 2016-2017 urmând să înceapă din 12 septembrie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici