Elevii nu se vor întoarce în bănci nici pe 11 ianuarie. Când estimează ministrul Educaţiei că se vor relua cursurile în şcoli

  • Şcolile erau programate să se redeschidă pe 11 ianuarie însă, conform celor declarate de Sorin Cîmpeanu, este mult prea devreme să ne gândim la astfel de scenarii.
  • Sorin Cîmpeanu: Pe 11 ianuarie mi se pare mult prea scurt. Pe 11 ianuarie e termenul dintr-un calendar care a fost construit cu multe luni de zile în urmă.
  • În schimb, Sorin Cîmpeanu se gândeşte că poate pe 8 februarie, ziua în care începe şi al doilea semestru şcolar, elevii vor putea reveni în bănci.
14788 afișări
Imaginea articolului Elevii nu se vor întoarce în bănci nici pe 11 ianuarie. Când estimează ministrul Educaţiei că se vor relua cursurile în şcoli

Şcolile erau programate să se redeschidă pe 11 ianuarie însă, conform celor declarate de Sorin Cîmpeanu, este mult prea devreme să ne gândim la astfel de scenarii. El a adăugat că elevii vor reveni în bănci în măsura în care situaţia epidemiologică o va permite.

Sorin Cîmpeanu, noul ministru al Educaţiei, este de părere că termenul de 11 ianuarie pentru redeschiderea şcolilor este doar un scenariu fericit, ţinând cont de situaţia epidemiologică actuală. ”Pe 11 ianuarie mi se pare mult prea scurt. Pe 11 ianuarie e termenul dintr-un calendar care a fost construit cu multe luni de zile în urmă. Revenirea la şcoală se va face ţinând seamă şi de ceea ce vor face alte state care se confruntă cu aceeaşi problemă”, a declarat pentru Ştirile ProTV.

Prin urmare, elevii vor reveni tot la şcoala online pe 11 ianuarie. În schimb, Sorin Cîmpeanu se gândeşte că poate pe 8 februarie, ziua în care începe şi al doilea semestru şcolar, elevii vor putea reveni în bănci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici