Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului 2016

Tinerii români care au participat la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului 2016 au obţinut trei medalii de argint şi una de bronz, anunţă Ministerul Educaţiei.

1023 afișări
Imaginea articolului Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului 2016

Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului 2016

"Medaliile de argint au fost obţinute de Alexandra Alexiu (clasa a X-a/Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Ploieşti), Hakan Calila (clasa a X-a/Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa) şi Tudor Pipirig (clasa a XI-a/Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Iaşi). Diana-Gabriela Oprea (clasa a X-a/Colegiul Naţional "Bogdan Petriceicu Haşdeu" din Buzău) a fost medaliată cu bronz", transmite Ministerul Educaţiei.

Ediţia a X-a a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe ale Pământului (International Earth Science Olympiad - IESO) s-a desfăşurat în perioada 20-27 august în localitatea japoneză Tsu, la competiţie participând o sută de elevi din 26 de ţări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici