Elevul de 17 ani de la un liceu din Giurgiu care a înjunghiat un tânăr, arestat preventiv

Elevul de 17 ani de la Liceul Teoretic "Tudor Vianu" din municipiul Giurgiu, care a înjunghiat cu un cuţit, miercuri, un tânăr de 23 de ani din oraş, în urma unui conflict izbucnit din cauza unei fete, a fost arestat preventiv joi, pentru 19 zile, sub acuzaţia de tentativă la omor calificat.

157 afișări
Imaginea articolului Elevul de 17 ani de la un liceu din Giurgiu care a înjunghiat un tânăr, arestat preventiv

Elevul de 17 ani de la un liceu din Giurgiu care a înjunghiat un tânăr, arestat preventiv(Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Giurgiu, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au dispus emiterea unei ordonanţe pentru 24 de ore pe numele agresorului, iar ulterior magistraţii au admis propunerea de arestare preventivă pentru 19 de zile a minorului.

"P.N.I., de 17 ani, din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu, reţinut pentru că a înjunghiat un tânăr de 23 ani, în Parcul Alei, din municipiul Giurgiu, a fost prezentat Tribunalului Giurgiu, instanţă care a dispus faţă de acesta arestarea pentru o perioadă de 19 zile pentru omor calificat şi port ilegal de obiect tăietor inţepător în locuri publice", se arată în comunicatul IPJ Giurgiu.

La ora transmiterii acestei ştiri, victima agresiunii, tânărul de 23 de ani, a fost operat la Spitalul Judeţean Giurgiu, iar medicii spun că pacientul este în stare stabilă.

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost înjunghiat cu un cuţit, miercuri, într-un parc din oraş, de un elev în vârstă de 17 ani, de la Liceul Teoretic "Tudor Vianu", în urma unui conflict izbucnit din cauza unei fete.

Potrivit reprezentranţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, cazul a fost semnalat lucrătorilor de la Poliţia municipiului Giurgiu prin 112 de către prietenul victimei, un tânăr de 20 ani, din municipiul Giurgiu.

"El a spus că, în timp ce se aflau în Parcul Alei din municipiu, prietenul său a fost înjunghiat de un alt tânăr. La faţa locului s-au deplasat o echipă de poliţişti de la Poliţia Municipiului Giurgiu şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu, acesta din urmă preluând victima şi transportând-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu", declara purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisar Cristian Suta.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor s-a stabilit că victima a fost înjunghiată de către agresor cu un cuţit, altercaţia având loc pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, din cauza unei fete, colegă de liceu cu agresorul.

Elevul agresor este în clasa a XI-a, iar parcul unde a avut loc incidentul se află lângă Liceul Teoretic Tudor Vianu, unde învaţă acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici