Elicopterele de la parada din Capitală nu vor putea survola zona, din cauza ceţii

Organizatorii paradei militare de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală au declarat că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, elicopterele nu vor survola zona.

70 afișări
Imaginea articolului Elicopterele de la parada din Capitală nu vor putea survola zona, din cauza ceţii

Elicopterele de la parada din Capitală nu vor putea survola zona, din cauza ceţii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Din cauza plafonului de ceaţă, elicopterele nu vor survola în cadrul acestei parade, în schimb este posibil să decoleze avioanele MiG şi Hercules. În cazul elicopterelor, condiţiile sunt mai drastice", a declarat purtătorul de cuvânt al MApN, maiorul Constantin Spânu.

La paradă sunt prezenţi preşedintele Traian Băsescu, lideri politici şi militari, reprezentanţi ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, în zona Arcului de Triumf se aflau câteva mii de persoane.

Peste 1.300 de militari şi tehnică militară aparţinând categoriilor de forţe ale Armatei României, Ministerului Internelor, SRI şi SPP urmau să participe la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, la Arcul de Triumf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici