Elicopterul SMURD, solicitat în urma unui grav accident în judeţul Constanţa

Trei persoane au fost rănite grav, una fiind în comă, după un accident rutier produs între trei vehicule, în judeţul Constanţa marţi, în a doua zi de Crăciun. A fost solicitat elicopterul SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1485 afișări
Imaginea articolului Elicopterul SMURD, solicitat în urma unui grav accident în judeţul Constanţa

Elicopterul SMURD, solicitat în urma unui grav accident în judeţul Constanţa

Potrivit poliţiştilor, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a condus un autoturism pe DN3, în localitatea Cobadin, dinspre localitatea Băneasa către Constanţa, unde ar fi efectuat manevra de întoarcere. A intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula dinspre Constanţa către Băneasa, cel din urmă fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a lovit o altă maşină.

În urma accidentului, şoferul din al doilea autoturism a fost rănit grav, fiind în comă, intubat şi preluat de un elicopter.

De asemenea, doi pasageri din acelaşi autoturism au fost răniţi, între victime fiind şi un copil de 4 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici