Elicopterul SMURD, solicitat la un accident cu şase răniţi, în judeţul Braşov

Şase persoane au fost rănite, două fiind în stare critică, în urma unui accident produs pe DN1, în localitatea Perşani, judeţul Braşov. Elicopterul SMURD de la Târgu Mureş a fost solicitat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1585 afișări
Imaginea articolului Elicopterul SMURD, solicitat la un accident cu şase răniţi, în judeţul Braşov

Elicopterul SMURD, solicitat la un accident cu şase răniţi, în judeţul Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, şase persoane au nevoie de îngrijiri medicale după ce două autoturisme s-au ciocnit, în localitatea Perşani, pentru scoaterea victimelor fiind nevoie de descarcerare.

Mai multe echipaje de pompieri şi de la ambulanţă au intervenit la faţa locului, fiind nevoie şi de intervenţia elicopterului SMURD.

"Accidentul a avut loc pe DN 1, după Băile Perşani. Intervine Detaşamentul Făgăraş cu SMURD, Descarcerare, un container multirisc, o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă, Detaşamentul Braşov cu două echipaje SMURD, un echipaj de la SAJ Braşov. Sunt implicate două autoturisme. Din ultimele informaţii sunt şase victime, două în stare critică, una conştientă, cealaltă este inconştientă. S-a solicitat şi elicopterul SMURD de la Târgu Mureş", a declarat Luiza Dănilă.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici