Elicopterul SMURD, solicitat pentru salvarea unui bărbat căzut de pe stâncă, în Bistriţa

Un elicopter SMURD a fost solicitat, vineri, în Valea Vinului, în zona Vârfului Tomnatic, pentru salvarea unui bărbat care a căzut de pe o stâncă, de la o înălţime de 20 de metri.

207 afișări
Imaginea articolului Elicopterul SMURD, solicitat pentru salvarea unui bărbat căzut de pe stâncă, în Bistriţa

Elicopterul SMURD, solicitat pentru salvarea unui bărbat căzut de pe stâncă, în Bistriţa

Potrivit reprezentanţilor ISU Bistriţa-Năsăud, bărbatul care a căzut de pe stâncă este conştient, dar se află într-o zonă greu accesibilă din Vârful Tomnatic, fiind solicitat un elicopter SMURD.

„Un bărbat a căzut de pe stâncă de la o înălţime de aproximativ 20 de metri. Este conştient, dar într-o zonă greu accesibilă. Ultima parte a itinerariului de deplasare este impracticabilă autovehiculelor, fiind solicitat elicopter SMURD”, arată ISU Bistriţa.

Sursa citată a a precizat că bărbatul a căzut în Valea Vinului, zona Vârfului Tomnatic, pentru salvarea lui intervenind şi salvamontişti şi pompieri voluntari din Rodna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici