Elon Musk rupe tăcerea pe Twitter după nouă zile şi postează o fotografie cu Papa Francisc

  • Elon Musk a rupt tăcerea pe Twitter, platforma de socializare pe care încearcă să o cumpere pentru 44 de miliarde de dolari, postând o fotografie cu el în timpul întâlnirii cu Papa Francisc.
  • Musk nu mai postase de nouă zile, scrie Reuters.
5036 afișări
Imaginea articolului Elon Musk rupe tăcerea pe Twitter după nouă zile şi postează o fotografie cu Papa Francisc

Musk/Twitter

Cel mai bogat om al planetei a postat vineri seara pe Twitter o fotografie în care poate fi văzut stând alături de Papa Francisc: „Onorat să mă întâlnesc cu @pontifex ieri (joi - n.r.)", scrie Elon Musk.

Cei patru băieţi adolescenţi ai lui Musk sunt, de asemenea, fotografiaţi, dar nu şi fiica sa transsexuală în vârstă de 18 ani care, pe 20 iunie, a încercat să-şi schimbe numele şi să rupă legăturile cu el.

Musk are în total opt copii.

Scopul şi locul ntâlnirii lui Musk cu Papa Francisc nu au fost indicate.

Luna trecută, Musk a declarat că există „încă câteva chestiuni nerezolvate” în ceea ce priveşte afacerea de cumpărare a Twitter, inclusiv numărul de utilizatori de spam din sistem şi reunirea părţii de datorie din afacere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici