Emblema de Onoare a Armatei României, conferită lui Iliescu, lui Emil Constantinescu şi Regelui Mihai

Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, va conferi, miercuri, la sediul MApN, Emblema de Onoare a Armatei României foştilor preşedinţi Emil Constantinescu şi Ion Iliescu, aceeaşi distincţie urmând să-i fie conferită Regele Mihai, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Elisabeta.

592 afișări
Imaginea articolului Emblema de Onoare a Armatei României, conferită lui Iliescu, lui Emil Constantinescu şi Regelui Mihai

Regele Mihai (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobritoiu, va conferi miercuri, 24 octombrie, la sediul Ministerului Apărării Naţionale, Emblema de Onoare a Armatei României foştilor şefi de stat Emil Constantinescu şi Ion Iliescu", se arată într-un comunicat transmis marţi de MApN.

Evenimentul, care se înscrie în seria manifestărilor organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, va începe la ora 11.00 şi se va continua cu ceremonia de aprindere a «Flăcării Eterne», monument construit în cinstea eroilor neamului, pe esplanada MApN, precizează sursa citată.

"Tot în aceeaşi zi, ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, va conferi Emblema de Onoare a Armatei României Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Elisabeta, începând cu ora 15.00", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici