Emil Boc a plecat la Cluj pentru a participa la aniversarea uneia dintre fiicele sale

Premierul Emil Boc a sosit, joi seară, la Cluj-Napoca, pentru a participa la sărbătorirea zilei de naştere a fiicei sale celei mari, Cezara, care împlineşte 15 ani, afirmă surse apropiate familiei, citate de corespondentul MEDIAFAX.

22 afișări
Imaginea articolului Emil Boc a plecat la Cluj pentru a participa la aniversarea uneia dintre fiicele sale

Emil Boc a plecat la Cluj pentru a participa la aniversarea uneia dintre fiicele sale (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, premierul Emil Boc a sosit, joi seară, la Cluj, cu avionul de la Bucureşti, special pentru a participa la sărbătorirea zilei de naştere a fiicei sale celei mari, Cezara, care împlineşte 15 ani.

Vineri dimineaţă, premierul urmează să se întoarcă la Bucureşti, au spus aceleaşi surse.

Astfel, premierul Emil Boc se va afla, vineri, la ora 10.00, la Ministerul Muncii, pentru a prelua funcţia de ministru interimar.

Potrivit aceloraşi surse, premierul se va întoarce, vineri după-amiază, la Cluj-Napoca, urmând a petrece sărbătorile de Paşti în familie.

El ar urma să facă o vizită la părinţii săi, în satul natal, Răchiţele, şi să se întoarcă la Bucureşti în cursul zilei de luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici