Emil Boc, mesaj la ieşirea de la urne: Am votat cu cel care asigură cele mai înalte garanţii de securitate. VIDEO

Primarul Emil Boc spune că a votat candidatul care asigură cele mai înalte garanţii de securitate şi care poate reprezenta România cu profesionalism în Uniunea Europeană şi NATO.

444 afișări

„Câteva lucruri despre ce se întâmplă astăzi. Potrivit Constituţiei României, preşedintele reprezintă statul român şi este garantul integrităţii teritoriale şi al unităţii Statului Român. În această calitate pe care o are preşedintele m-am orientat la vot pentru a susţine acel candidat care ne va asigura în continuare cele mai înalte garanţii de securitate pe care le avem în întreaga noastră istorie. Este vorba de acel candidat care poate să reprezinte cu profesionalism România în Uniunea Europeană, la NATO şi în parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii", a spus Boc.

Acesta a precizat a votat cu acel candidat care poate asigura cele mai înalte garanţii de securitate pe care România le are în întreaga istorie, bazându-se pe cei trei piloni fundamentali UE, NATO şi SUA.

Potrivit lui Boc, preşedintele este mediator între puterile statului şi între stat şi societate. Primarul spune că a votat candidatul care a demonstrat că atunci când societatea a avut un punct de vedere şi a încercat să oprească derapajele puterii, a folosit toate instrumentele constituţionale posibile pentru a face derapajele imposibile.

„În al treilea rând, mă uit foarte mult la ce spun românii, tot mai mulţi români au avut şansa să vadă cum se trăieşte în afară, cum se trăieşte în UE şi tot mai mulţi români ne spun că vor o ţară ca afară. Adică o ţară în care să se respecte regulile legii, nimeni să nu fie mai presus de lege, respect faţă de cetăţean, investiţii, locuri de muncă mai bine plătite, un sistem de educaţie, un sistem de sănătate performant, şansa de avea şi un acces la tehnologie, dezvoltare, inovare, IT, de a utiliza aceste lucruri în favoarea oamenilor, adică o Românie normală", a mai spus Boc.

„Poate este momentul desprinderii definitive de comunism, desprinderii de acea mentalitate potrivit căreia trebuie să trăim toţi după sloganul egalitate în sărăcie”, a adăugat primarul din Cluj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
boc,
vot,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici