Emil Boc şi-a cumpărat pantofi de 240 de lei de la un magazin din Piteşti

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, aflat la Piteşti cu ocazia alegerilor pentru conducerea filialei Argeş, a mers să îşi cumpere o pereche de pantofi de la un magazin situat în apropiere de Casa Sindicatelor din municipiu, unde a avut loc întâlnirea democrat-liberalilor.

54 afișări

Emil Boc a probat pantofii în prezenţa jurnaliştilor, apoi a achitat la casă 240 de lei pentru perechea de încălţăminte.

La ieşirea din magazin, preşedintele PDL a fost întrebat cât a achitat la casă, el răspunzând: "După buget, două milioane patru sute".

De asemenea, întrebat ce părere are despre faptul că mai sunt câteva zile până la ieşirea din criză premierul a spus: "Nu confundaţi criza cu recesiunea. Bine? Criza e una, recesiunea e alta. Vă invit să comentaţi declaraţii de astăzi (n.r. - sâmbătă) ale lui Franks (n.r. - reprezentantul FMI pentru România, Jeffrey Franks) de pe MEDIAFAX şi comentaţi-le pe acelea. Repet nu confundaţi criza cu recesiunea. Şi veţi vedea răspunsul FMI ca să nu mai dau eu declaraţii. Haideţi, vă mulţumesc".

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi miniştrii Elena Udrea şi Traian Igaş, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi deputatul Sulfina Barbu au participat la întâlnirea filialei Argeş a PDL pentru alegerea liderului organizaţiei.

La şefia organizaţiei judeţene democrat-liberale este înscris un singur candidat, fiind vorba despre preşedintele interimar al PDL Argeş, Mircea Andrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici