„Eram doar un copil / Nici 10 ani n-aveam”. Fiul lui Traian Berbeceanu a lansat o piesă hip-hop despre momentul arestării tatălului său | VIDEO

Fiul lui Traian Berbeceanu, Bogdan, a lansat o piesă hip-hop numită „Momente grele” în care vorbeşte despre experienţa prin care a trecut atunci când tatăl lui a fost arestat. „Au fost zile cumplite pentru el”, a scris, pe Facebook, fostul şef al BCCO Alba.

1873 afișări
Imaginea articolului „Eram doar un copil / Nici 10 ani n-aveam”. Fiul lui Traian Berbeceanu a lansat o piesă hip-hop despre momentul arestării tatălului său | VIDEO

Fiul lui Traian Berbeceanu a lansat o piesă hip-hop despre momentul arestării tatălului său | VIDEO

Traian Berbeceanu a postat, marţi, pe pagina lui de Facebook, un link spre videoclipul piesei „Momente grele”, în care fiul său, Bogdan, vorbeşte despre cum a trăit el, copil fiind, perioada în care tatăl său a fost arestat şi despre faptul că a aflat de pe internet că părintele lui este la închisoare.

„Atunci când ticăloşii m-au executat, Bogdan era mititel. A suferit cumplit iar soţia a trebuit să încerce să îl păcălească, spunându-i că sunt plecat în misiune. După câteva zile a aflat adevărul, copiii din şcoală strigându-i răutăcioşi că <tatăl său este la puşcărie>... Au urmat zile cumplite pentru el. I-a fost foarte greu fiului meu, dar a fost şi a rămas puternic! Şi înţelept! Deşi este încă copil îşi iubeşte tare mult ţara şi visează să poată să schimbe ceva în bine!”, a scris Traian Berbeceanu pe reţeaua de socializare.

Numit recent şef de cabinet al ministrului de Interne, Traian Berbeceanu crede că adulţii au multe de învăţat de la copii. „Şi cred cu tărie că, noi oamenii mari, avem multe de învăţat de la copii, de la tineri! Hai să facem ceva pentru ei, să putem să-i privim în ochi cu demnitate atunci când ei vor fi cei mari!”, a mai scris fostul şef al BCCO Alba.

Traian Berbeceanu a fost şef al BCCO Alba Iulia între 2005 şi 2013, când a trebuit să plece în urma unei anchete a DIICOT.

A stat în arest din 24 octombrie până în 26 noiembrie 2013, fiind acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

Berbeceanu a fost achitat în 2016, fiind găsit nevinovat pentru faptele de luare de mită, sprijinire grup infracţional organizat, spălare de bani, fals în declaraţii, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici