Video „Eşti sluga lui Dragnea”. Ministrul Justiţiei, huiduit la ieşirea de la Parchetul General de protestatarul Ceauşescu

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a fost huiduit joi, la ieşirea de la Parchetul General, de protestatarul Marian "Ceauşescu", cel care, alături de alţi oameni, a aruncat cu ketchup pe pereţii ministerului Justiţiei în urmă cu două zile.

2264 afișări

"Gândiţi-vă la popor, nu doar la voi, că nu sunteţi stăpâni"

"Comunistule"

"Eşti sluga lui Dragnea"

Sunt câteva dintre lozincile protestatarului Marian "Ceauşescu".

Marian Ceauşescu a participat, marţi, seară, alături de alţi protestatari, la o acţiune de protest în faţa ministerului Justiţiei, acolo unde au aruncat cu ketchup pe pereţii instituţiei.

Tot el este cel care l-a urmărit în trafic pe Eugen Nicolicea, a mers acasă la Florin Iordache şi, împreună cu alţi protestatari #rezist, a lipit afişe pe garajul parlamentarului şi l-a urmărit până în scara blocului pe Valer Dorneanu, preşedinte al Curţii Constituţionale.

Este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici