Video Eugen Stan, poliţistul acuzat de fapte de pedofilie, audiat la Parchetul General / Surse: Sunt verificate 15 cauze cu autor necunoscut

Eugen Stan, poliţistul arestat preventiv pentru fapte de agresiune sexuală, unele dintre victime fiind minore, a fost adus din arest la Parchetul General unde va fi audiat de anchetatori.

399 afișări

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că sunt verificate 15 cauze cu autor necunoscut, privind acelaşi gen de fapte, pentru a stabili dacă Eugen Stan este faptaşul şi în aceste cazuri.

Bărbatul este angajat al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

După ce a fost arestat, ministrul Afacerilor Interne a cerut demisia şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, solicitare respinsă de premierul de la acel moment, Mihai Tudose. Ulterior, după demisia lui Tudose, Despescu a fost înlocuit cu Cătălin Ioniţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici